Would you like to have a truly relaxing time?
Keep your stuff on the beach secure!

Ha a felhőtlen strandolás helyett folyamatosan a parton hagyott értékeid biztonsága miatt aggódsz, itt a megoldás! Az innovatív CuccMegőrző használatával értékeid a strandon biztonságban vannak ,végre nyugodtan élvezheted a kikapcsolódást! Egyszerű használat , készpénz nélkül igénybe veheted, értékeid garantáltan biztonságban lesznek, idő alapú elszámolás, csak annyiért fizetsz amennyit használod !

SEE FOR YOURSELF AND TRY IT FREE OF CHARGE!

MÁR SOK HELYEN AZ ORSZÁGBAN - MEGOLDÁS A STRANDLOPÁS ELLEN!
IntellIgens CuccMegőrző

AZ ELSŐ 1 ÓRA MOST INGYENES !

A few steps and you are ready to use it!

1. Ha még nincs saját cuccmegőrző fiókod, regisztrálj és hozz létre egyet!
2. Töltsd fel kreditpontjaid, hogy bármikor használhasd a cuccmegőrzőt.
3. Amikor a cuccmegőrzőnél bérlést akarsz indítani, küldj egy SMS-t a +3630 555 5456 telefonszámra, az SMS tartalma a cuccmegőrző azonosítója legyen, pl. "0018". Válasz SMS-ben megkapod a nyitáshoz szükséges PIN kódot.

Figyelem! Az őszi-téli szezonban, szeptember 20-tól visszavonásig, az SMS bérlet indítás nem működik, bérletet webes indítással vagy mobil applikációval lehet indítani !

Why should you choose Smart StuffCare?

✔ ✔ because you would like to have your stuff secured and the time of the “magic towel” is over…

✔ mert sokkal több értékes cuccot használunk, mint pár évvel ezelőtt…

✔ because traditional locker keys can be COPIED…

✔ because there is a compartment where you can charge your phone with a USB charger…

✔ because your key is a PIN code, which you cannot lose, if you forget it, you can find it in your phone or your account…

✔ mert nem csörög a zsebedben az elveszíthető aprópénz, kényelmesen automatikusan fizetsz kredittel..

✔ because with the purchased Credits, you can pay the rental-time-based fee at any of the Smart StuffCares…

✔ because it is cost-saving, you pay exactly for the rental time that you have used it for…

Mobile-friendly

You need a registered account. You can reserve a compartment for your values easily and quickly, only by using your mobile phone. You can charge your phone with a USB charger. Look for the compartment with a charger!

Safe

Időjárás- és rongálásálló rekeszeinkben biztonságban tudhatod értékeidet! A rekeszedben mindig megtalálod azt amit betettél. Csak Te nyithatod a választott PIN kódoddal.

Simple

To make a reservation, you will only need the identification number of StuffCare and the password of your registered account. Send a text message to the number on the screen from your registered phone… follow the steps in the video!

GET STARTED NOW!

Így használd okosan!

  1. Keresd fel saját fiókodat a www.cuccmegorzo.hu oldalon, ha nincs, regisztrálj és hozz létre egyet!
  2. Recharge your credit points, hogy bármikor használhasd a  CuccMegőrzőt. Recharging is easy,, egy gombnyomással a megszokott bankkártyás fizetési mód jelenik meg. Számlád a regisztrált e-mail címedre érkezik. Az első 1 óra ingyenes, amivel már ki is próbálhatod a szolgáltatást.
  3. If there is a free compartment in stuffcare, send a text message a központ telefonszámára (+3630 555 5456) „cuccmegorzoKód” tartalommal, pl: „0018”. A központ telefonszámát és a cuccmegőrzőKódot a kijelzőn kiírva találod. Természetesen a webes indítás nyújtotta kényelmet is használhatod.
  4. As an answer you will get a text message with the opening PIN code of the compartment..
  5. Press the PIN button on the screen START gombot, majd írd be az SMS-ben kapott PIN kódot. Válassz egy tetszőleges szabad rekeszt, kövesd a kijelző utasításait.
  6. Ha a kapott PIN kódot nehéz megjegyezni, a bérlet indítás során megváltoztathatod saját PIN kódra! Fontos, hogy a that you remember the PIN code, you can only open the compartment with this!
  7. The door of the chosen compartment will open, put your stuff in there and zárd be kattanásig. A PIN kóddal bármikor nyithatod a rekeszt!
  8. If you finish your rental, (jelezd a képernyőn a STOP gombbal)take all your stuff out, and close the door until it clicks. Following this, a rekesz szabaddá válik, , the compartment is FREE, anyone else can use it a PIN kód törlődik!
  9. Payment is automatic with the Credits purchased in the webshop. The remaining Credit points will not be lost,, you can pay with them at any time for Smart StuffCare CuccMegőrzésre már sok helyen az országban, keresd a térképen.

ha elfelejtenéd a PIN kódot

Access your account easily from anywhere!

A CuccMegőrző fiókodat könnyedén elérheted web-en keresztül, ehhez nem kell mást tenned, mint bejelentkezned a felhasználóneveddel és jelszavaddal a www.cuccmegorzo.hu  oldalon. Minden adatodat, mint például a korábbi rekeszbérléseidet, aktuális Kredit egyenlegedet, vagy az aktuális rekeszbérlésed PIN kódját itt megtalálhatod! Fiókodhoz csak Te férsz hozzá , adataid ne osztd meg másokkal.

Remote monitoring phone number at StuffCare.

Simple and transparent pricing

QUICK AND SIMPLE CHARGING

MINUTE-BASED

CHARGING

A BÉRLÉS DÍJA A CUCCMEGŐRZŐN FELTÜNTETVE

Észrevételeidből tanulunk . OszD meg velünk! ugyfelszolga@cuccmegorzo.hu

STUFFCARES IN THE COUNTRY

At these places, you can already access the security and comfort provided by Smart StuffCare

Google térkép megjelenítéséhez kattints a címre !

Település Cucc ID Cím Tarifa Megjegyzés
Balatonmáriafürdő 0015 Csatornapart utca (hajóállomás) 250 kredit / óra
Balatonmáriafürdő 0016 Hullám utca 250 kredit / óra
Balatonöszöd 0017 Öszöd szabadstrand 120 kredit / óra
Balatonszemes 0021 Berzsenyi utcai szabadstrand 120 kredit / óra
Balatonboglár 0023 Kodály strand (Öböl büfé) 120 kredit / óra
Balatonboglár 0024 Platán strand 120 kredit / óra
Balatonboglár 0025 Sziget strand 120 kredit / óra
Balatonakali 0026 Strand utca 120 kredit / óra
Balatonakali 0027 Strand utca (Akalifornia pizzéria) 120 kredit / óra
Csongrád 0028 Csongrádi körös torok 120 kredit / óra
Balatonlelle 0029 Napsugár utca (Csúszda étterem) 120 kredit / óra
Fonyód 0030 Panoráma st. Fürdő 3 120 kredit / óra
Fonyód 0031 Béla telepi strand 120 kredit / óra
Fonyód 0032 Huszka Jenő strand 120 kredit / óra
Fonyód 0033 Városi strand (Lacika vendéglő) 120 kredit / óra
Balatonföldvár 0034 Nyugati strand 120 kredit / óra

Gyakran ismételt kérdések

1. Elfelejtettem a PIN kódom, mit tegyek? A PIN kódodat megtalálod az SMS-ek közt, vagy jelentkezz be a cuccmegőrző fiókodba a regisztrációnál megadott adatokkal, ahol megtalálod a folyamatban levő bérleteidhez tartozó PIN kódot.
2. Leállítottam a bérletemet, de nem pakoltam ki a cuccaimat, mit tegyek? Semmi, gond, indíts egy új bérlést ugyanarra a rekeszre, és már hozzá is férsz a csomagjaidhoz!
3. Túlléptem a bérleti időt, nincs elegendő kreditem nyitáshoz, mit tegyek? Ne aggódj, ebben az esetben is kinyitjuk az ajtót, azonban a bérletet már nem tudod folytatni, a kreditpontokat átvisszük mínuszba.
4. Mennyibe kerül a szolgáltatás? Az értékmegőrzők díja jellemzően 120 kredit/óra, ez azonban helyenként változhat. Az aktuális tarifáért kattints a térképen a kiválasztott cuccmegőrzőre, ahol fel van tüntetve az aktuális tarifa. 1 kredit = 1 forint.
5. A feltöltésnél mekkora a minimálisan feltölthető összeg? A minimum feltölthető összeg 1500 Ft , ha még nincs kreditpontod . A rekeszfoglalás feltétele, hogy legalább egy napra elegendő -1000- kreditpontod legyen .
6. Elfelejtettem leállítani a bérletemet, mi történik? Semmi gond, az inaktív bérléseket 36 óra után töröljük, erről SMS-ben értesítünk.
7. Bérlet indításnál rossz cuccmegőrzőKódot adtam meg SMS-ben, mit tegyek? Semmi gond, várj 5 percet amíg az el nem indított bérlés törlődik (erről SMS-ben értesítünk), majd indíts egy új bérlést a helyes cuccmegőrzőKóddal!
8. A regisztráció során nem kaptam meg az aktiváló kódot SMS-ben, mit tegyek? Ellenőrizd, hogy biztos helyesen adtad-e meg a telefonszámod! A regisztráció során valós, SMS fogadására alkalmas telefonszámot kell megadni!

en_GBEnglish