Szeretnél nyugodtan kikapcsolódni?
Legyenek biztonságban értékeid a strandokon!

Ha a felhőtlen strandolás helyett folyamatosan a parton hagyott értékeid biztonsága miatt aggódsz, itt a megoldás! Az innovatív CuccMegőrző használatával értékeid a strandon biztonságban vannak ,végre nyugodtan élvezheted a kikapcsolódást! Egyszerű használat , készpénz nélkül igénybe veheted, értékeid garantáltan biztonságban lesznek, idő alapú elszámolás, csak annyiért fizetsz amennyit használod !

Próbáld ki ingyenesen és győződj meg róla Te is!

MÁR SOK HELYEN AZ ORSZÁGBAN - MEGOLDÁS A STRANDLOPÁS ELLEN!
IntellIgens CuccMegőrző

AZ ELSŐ 1 ÓRA MOST INGYENES !

Néhány lépés és használhatod is!

1. Ha még nincs saját cuccmegőrző fiókod, regisztrálj és hozz létre egyet!
2. Töltsd fel kreditpontjaid, hogy bármikor használhasd a cuccmegőrzőt.
3. Amikor a cuccmegőrzőnél bérlést akarsz indítani, küldj egy SMS-t a +3630 555 5458 telefonszámra, az SMS tartalma a cuccmegőrző azonosítója legyen, pl. "0018". Válasz SMS-ben megkapod a nyitáshoz szükséges PIN kódot.

Miért válaszd az Intell-Igens CuccMegőrzőt?

✔ mert szeretnéd biztonságban tudni a cuccaid, és a „varázstörölköző” ideje lejárt…

✔ mert sokkal több értékes cuccot használunk, mint pár évvel ezelőtt…

✔ mert a hagyományos kulcsos megőrző kulcsa MÁSOLHATÓ…

✔ mert van olyan rekesz, amelyben töltheted telefonod USB töltővel…

✔ mert kulcsod a PIN kód, nem veszíted el, ha elfelejtenéd, megtalálod a telefonodon vagy a fiókodban…

✔ mert nem csörög a zsebedben az elveszíthető aprópénz, kényelmesen automatikusan fizetsz kredittel..

✔ mert a vásárolt Kreditekkel bármelyik Intell-Igens CuccMegőrzőnél fizetheted a bérletidő – arányos díjat..

✔ mert költségtakarékos, pontosan annyi bérleti időért fizetsz, amennyi ideig használod…

Mobilbarát

Egy regisztrált fiókra van szükséged! Kényelmesen és gyorsan foglalhatsz rekeszt értékeid számára csupán a mobiltelefonod segítségével! Telefonodat töltheted USB töltővel. Keresd a töltős rekeszt!

Biztonságos

Időjárás- és rongálásálló rekeszeinkben biztonságban tudhatod értékeidet! A rekeszedben mindig megtalálod azt amit betettél. Csak Te nyithatod a választott PIN kódoddal.

Egyszerű

A foglaláshoz mindössze a CuccMegőrző azonosító számára és a regisztrált fiókod jelszavára van szükséged. Küldj SMS-t a regisztrált telefonodról a kijelzőn található telefonszámra... kövesd a videón látható lépéseket !

KEZD EL MOST!

Így használd okosan!

  1. Keresd fel saját fiókodat a www.cuccmegorzo.hu oldalon, ha nincs, regisztrálj és hozz létre egyet!
  2. Töltsd fel kreditpontjaidat, hogy bármikor használhasd a  CuccMegőrzőt. A feltöltés egyszerű, egy gombnyomással a megszokott bankkártyás fizetési mód jelenik meg. Számlád a regisztrált e-mail címedre érkezik. Az első 1 óra ingyenes, amivel már ki is próbálhatod a szolgáltatást.
  3. Ha van szabad rekesz a cuccmegőrzőben, küldj SMS-t a központ telefonszámára (+3630 555 5458) „cuccmegorzoKód” tartalommal, pl: „0018”. A központ telefonszámát és a cuccmegőrzőKódot a kijelzőn kiírva találod. Természetesen a webes indítás nyújtotta kényelmet is használhatod.
  4. Válaszként SMS –ben megkapod a rekeszt nyitó PIN kódot.
  5. Nyomd meg a kijelzőn levő START gombot, majd írd be az SMS-ben kapott PIN kódot. Válassz egy tetszőleges szabad rekeszt, kövesd a kijelző utasításait.
  6. Ha a kapott PIN kódot nehéz megjegyezni, a bérlet indítás során megváltoztathatod saját PIN kódra! Fontos, hogy a PIN kódot jegyezd meg , csak ezzel tudsz nyitni !
  7. A választott rekesz ajtaja kinyílik, pakold be cuccaid és zárd be kattanásig. A PIN kóddal bármikor nyithatod a rekeszt!
  8. Ha befejezed a bérlést (jelezd a képernyőn a STOP gombbal)pakolj ki minden cuccot , zárd vissza az ajtót kattanásig . Ezután a rekesz szabaddá válik, más is használhatja, a PIN kód törlődik!
  9. A fizetés automatikus a webshopban vásárolt Kredittel. A megmaradt Kreditpont nem  vész el, bármikor fizethetsz vele Intell- Igens CuccMegőrzésre már sok helyen az országban, keresd a térképen.

ha elfelejtenéd a PIN kódot

Érd el fiókodat bárhonnan, egyszerűen!

A CuccMegőrző fiókodat könnyedén elérheted web-en keresztül, ehhez nem kell mást tenned, mint bejelentkezned a felhasználóneveddel és jelszavaddal a www.cuccmegorzo.hu  oldalon. Minden adatodat, mint például a korábbi rekeszbérléseidet, aktuális Kredit egyenlegedet, vagy az aktuális rekeszbérlésed PIN kódját itt megtalálhatod! Fiókodhoz csak Te férsz hozzá , adataid ne osztd meg másokkal.

Távfelügyelet telefonszáma a CuccMegőrzőn.

Egyszerű és átlátható árazás

GYORS ÉS EGYSZERŰ ELSZÁMOLÁS

ELSZÁMOLÁS

PERCDÍJ ALAPON

A BÉRLÉS DÍJA A CUCCMEGŐRZŐN FELTÜNTETVE

Észrevételeidből tanulunk . OszD meg velünk! ugyfelszolga@cuccmegorzo.hu

CUCCMEGŐRZŐK AZ ORSZÁGBAN

Ezeken a helyeken már igénybe veheted az Intell-Igens CuccMegőrző nyújtotta biztonságot és kényelmet

Google térkép megjelenítéséhez kattints a címre !

Település Cucc ID Cím Tarifa Megjegyzés
Balatonmáriafürdő 0015 Csatornapart utca (hajóállomás) 250 kredit / óra
Balatonmáriafürdő 0016 Hullám utca 250 kredit / óra
Balatonöszöd 0017 Öszöd szabadstrand 120 kredit / óra
Balatonszemes 0021 Berzsenyi utcai szabadstrand 120 kredit / óra
Balatonboglár 0023 Kodály strand (Öböl büfé) 120 kredit / óra
Balatonboglár 0024 Platán strand 120 kredit / óra
Balatonboglár 0025 Sziget strand 120 kredit / óra
Balatonakali 0026 Strand utca 120 kredit / óra
Balatonakali 0027 Strand utca (Akalifornia pizzéria) 120 kredit / óra
Csongrád 0028 Csongrádi körös torok 120 kredit / óra
Balatonlelle 0029 Napsugár utca (Csúszda étterem) 120 kredit / óra
Fonyód 0030 Panoráma st. Fürdő 3 120 kredit / óra
Fonyód 0031 Béla telepi strand 120 kredit / óra
Fonyód 0032 Huszka Jenő strand 120 kredit / óra
Fonyód 0033 Városi strand (Lacika vendéglő) 120 kredit / óra
Balatonföldvár 0034 Nyugati strand 120 kredit / óra

Gyakran ismételt kérdések

1. Elfelejtettem a PIN kódom, mit tegyek? A PIN kódodat megtalálod az SMS-ek közt, vagy jelentkezz be a cuccmegőrző fiókodba a regisztrációnál megadott adatokkal, ahol megtalálod a folyamatban levő bérleteidhez tartozó PIN kódot.
2. Leállítottam a bérletemet, de nem pakoltam ki a cuccaimat, mit tegyek? Semmi, gond, indíts egy új bérlést ugyanarra a rekeszre, és már hozzá is férsz a csomagjaidhoz!
3. Túlléptem a bérleti időt, nincs elegendő kreditem nyitáshoz, mit tegyek? Ne aggódj, ebben az esetben is kinyitjuk az ajtót, azonban a bérletet már nem tudod folytatni, a kreditpontokat átvisszük mínuszba.
4. Mennyibe kerül a szolgáltatás? Az értékmegőrzők díja jellemzően 120 kredit/óra, ez azonban helyenként változhat. Az aktuális tarifáért kattints a térképen a kiválasztott cuccmegőrzőre, ahol fel van tüntetve az aktuális tarifa. 1 kredit = 1 forint.
5. A feltöltésnél mekkora a minimálisan feltölthető összeg? A minimum feltölthető összeg 1500 Ft , ha még nincs kreditpontod . A rekeszfoglalás feltétele, hogy legalább egy napra elegendő -1000- kreditpontod legyen .
6. Elfelejtettem leállítani a bérletemet, mi történik? Semmi gond, az inaktív bérléseket 36 óra után töröljük, erről SMS-ben értesítünk.
7. Bérlet indításnál rossz cuccmegőrzőKódot adtam meg SMS-ben, mit tegyek? Semmi gond, várj 5 percet amíg az el nem indított bérlés törlődik (erről SMS-ben értesítünk), majd indíts egy új bérlést a helyes cuccmegőrzőKóddal!
8. A regisztráció során nem kaptam meg az aktiváló kódot SMS-ben, mit tegyek? Ellenőrizd, hogy biztos helyesen adtad-e meg a telefonszámod! A regisztráció során valós, SMS fogadására alkalmas telefonszámot kell megadni!

hu_HUHungarian